twitter           facebook   

 

Highlights 

 

  • 2 Juni
    Extra Rommelmarkt 

EXTRA ROMMELMARKT VAN FANFARE WILHELMINA.

 

Fanfare Wilhelmina heeft op zondag 29 april een prima en drukbezochte rommelmarkt gedraaid. Maar de grote hoeveelheid ingebrachte spullen geeft ons de mogelijkheid om een EXTRA rommelmarkt te houden dit voorjaar. Ook nu hebben we weer prachtige spullen die we netjes overzichtelijk hebben uitgestald in een grote loods.

Onze vrijwilligers ontvangen u graag op zondag 2 juni van 10.00- 15.00 uur. Het kijkgeld  bedraagt twee euro per persoon, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Bij het entreegeld zit een kortingsbonnetje voor de koffie of een lekkere kop zelfgemaakte soep.

Voor verdere info zie: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl

De markt vindt plaats op de mooie locatie bij Wijngaard De Plack, Ketelstraat 36 – 6562 LH in Groesbeek. John en Virginie Grutters van de wijngaard zorgen ervoor dat de koffie op tijd klaar staat. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt aanwezig.

U bent van harte welkom!

 

 

Bent u lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Stem dan tussen 14 en 29 mei op onze club, want het geld kunnen we goed gebruiken... U ontvangt op 14 mei stemkaarten met unieke codes van de Rabobank. We hopen op uw stem!

 

Op cruise met Wilhelmina

Dit jaar neemt Fanfare Wilhelmina u tijdens het jaarlijkse themaconcert in de Mallemolen mee aan boord van haar eigen Loveboat. Kent u deze bekende serie nog? U gaat mee op een ware cruise waarbij u als gast de romantische avonturen van de bemanning en de passagiers beleeft! Antoine Janssen zal uw reisleider zijn. Uiteraard wordt u tijdens de reis verrast met prachtige muziek waarbij zowel fanfare, slagwerkgroep als opleidingsorkest van zich laten horen. Ook stellen we dit jaar graag onze twee nieuwe vocalisten aan u voorstellen: Katja Herbers en Marcel Schut. Het schip staat uiteraard onder de bezielende leiding van Kapitein Louis van de Waarsenburg.

Hebt u zin in deze ontspannende en muzikale cruise, pak dan uw koffer en boek uw tickets voor de cruise op zaterdag 29 juni om 20.30u of zondag 30 juni om 14.00u via Trudy Rikken, via telefoon 06-30658323, per e-mail: trudy.rikken@hotmail.com of via de Mallemolen.

 

 

Van 14 t/m 29 mei kunnen leden van Rabobank Rijk van Nijmegen hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs tijdens de Rabobank Clubkascampagne. Het zou fantastisch zijn als je jouw stem aan onze fanfare geeft! We kunnen het geld van deze campagne heel goed gebruiken voor de opleidingen van onze jeugdleden en het aanschaffen van nieuwe instrumenten. 

Let op: als je klant bent bij de Rabobank, ben je nog geen lid! Aanmelden als lid is gratis en kan via deze link: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/uw-lidmaatschap/ Doe dit vóór 1 april. 

 

 Nieuwjaarsreceptie Fanfare Wilhelmina               

 

Op zondag 6 januari vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie plaats bij fanfare Wilhelmina in Groesbeek.  Voorzitter Miel Fransen keek samen met de leden terug naar 2018 waarin de fanfare haar 120 jarig jubileum vierde, het was een prachtig feest. Daarnaast werd er ook stilgestaan bij het nieuwe jaar dat Wilhelmina voor de boeg heeft, een jaar waarin met name veel aandacht besteed gaat worden aan jeugd en muziek! Standaard muziekonderwijs op de basisschool staat hoog op het verlanglijstje van de vereniging en daar wordt hard aan gewerkt! Natuurlijk werden ook de jubilarissen gehuldigd: Paul Kamps en Guus Kersen beide 5 jaar lid, Don Wolters, Theo Roelofs en Lianne Roelofs 12,5 jaar lid, Gerrit de Leeuw en Kelly Derksen 25 jaar lid en Toon Heijmans vierde zijn 40 jarig jubileum bij de vereniging. Raymond Saedt is maar liefst 50 jaar lid van Wilhelmina maar kon helaas niet aanwezig zijn bij de receptie, maar zal zeker later dit jaar nog in het zonnetje gezet worden. De Wilhelminapluim, een extra waardering voor een lid dat zich op bijzondere wijze voor de vereniging inzet, werd toegekend aan Theo Roelofs! Naast dat Theo een van de basblazers is binnen het orkest, is hij o.a. jarenlang betrokken geweest bij de commissie werving en opleiding en heeft hij sinds vorig jaar de organisatie van de rommelmarkt op zich genomen, een gigantische klus!  Muziek mocht deze middag natuurlijk ook niet ontbreken, het opleidingsorkest en de Jeugd Percussiegroep zorgden voor een sfeervolle muzikale omlijsting!

 

 

 

Succesvolle Muziekopleidingen Fanfare Wilhelmina 

Fanfare Wilhelmina is trots op het grote aantal leerlingen. Deze muzieklessen zijn zeer succesvol wat blijkt uit het aantal geslaagden. Op bijgaande foto staan: Derk van Loon, Vince Poelen, Guus Kersten en Paul Kamps die onlangs geslaagd zijn voor hun slagwerkopleiding.  

Ook dit jaar worden er projecten en muzieklessen op enkele basisscholen gegeven in samenwerking met “Beat it Muziekeducatie” en “Hafa Scool”.  Naast deze muzieklessen worden er individuele muzieklessen gegeven door vakdocenten. Wil je ook muziekles of een proefles? Wij hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor informatie over de opleidingen op www.fanfanfarewilhelminagroesbeek.nl of mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.    

 

 

Wekelijkse inzameling rommelmarkt ten bate van Fanfare Wilhelmina.

Ook weer toe aan het opruimen in huis en schuur? De organisatie van de rommelmarkt van

fanfare Wilhelmina is heel blij met nog goed te gebruiken spullen. Twee maal per jaar wordt

een rommelmarkt gehouden bij Wijngaard “De Plack”. De opbrengsten worden besteed aan

de opleiding en aanschaf van nieuwe instrumenten voor onze leerlingen. De vrijwilligers van

de fanfare ontvangen u graag elke zaterdagochtend van 11.00-12.00 uur op de

Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek. De organisatie laat weten dat er veel vraag is naar:

boeken, lp’s, dvd’s, lego, strijkijzers en pannen. Groot meubilair, pc’s, kleding en tassen

kunnen helaas niet ingenomen worden. Klein meubilair en brocante zijn wel van harte

welkom. Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

 

Uitslag jubileum loterij muziekvereniging fanfare Wilhelmina

1e prijs lot nummer 03268

2e prijs lot nummer 02348

3e prijs lot nummer 01688

4e prijs lot nummer 02856

5e prijs lot nummer 00347

6e prijs lot nummer 00184

7e prijs lot nummer 02816

8e prijs lot nummer 02640

9e prijs lot nummer 04823

10e prijs lot nummer 04581

11e prijs lot nummer 04430

 

De prijzen zijn af te halen bij M. Fransen bel 024-3975019 

 

 

Rabobank Clubkascampagne

Fanfare Wilhelmina bedankt iedereen die zijn stem op onze mooie vereniging heeft uitgebracht heel hartelijk! De heer Claus (rechts op de foto) van de Rabobank heeft een cheque overhandigd aan onze voorzitter, Miel Fransen, en onze penningmeester, Trudy Rikken. De campagne heeft €1324,64 opgebracht voor onze clubkas en daar zijn we heel blij mee.