twitter           facebook   

Highlights

  • 15 April
    Uitwisseling concert met muziekvereniging UNA in Kekerdom om 15.00 uur. (F)

 

Fanfare Wilhelmina en de Rabobank Clubkas Campagne

 

Groesbeek – Fanfare Wilhelmina uit Groesbeek doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Brengt u onze vereniging in de stemming? 

Rabobank Rijk van Nijmegen stelt € 100.000,- beschikbaar om het verenigingsleven in de regio te steunen. Leden van de Rabobank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Gratis inschrijven als lid noodzakelijk

Let op: als u een rekening heeft bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. Inschrijven als lid is gratis en kan via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/rabobank-clubkas-campagne-van-start/ Doe dit vóór 1 april! U ontvangt dan op 15 mei een stemcode.

Fanfare Wilhelmina hoopt op uw stem en bedankt u alvast hartelijk!

 

 

 

Informatiemarkt muzieklessen Groesbeek zaterdag 9 juni

Muziek maken, zingen en dansen is voor jong en oud.

Op zaterdag 9 juni van 11:00 tot 14:00 uur vindt de informatiemarkt over muzieklessen in Groesbeek plaats. Op deze informatiemarkt wordt door docenten informatie  gegeven over de muzieklessen  voor diverse instrumenten van gitaar tot allerlei blaasinstrumenten van blokfluit tot trompet, saxofoon, dwarsfluit, trombone en nog veel meer, maar ook drummen, piano, zang en dans . Je kunt er verschillende muziekinstrumenten proberen, er worden demonstraties en workshops gegeven en je kunt je inschrijven voor muzieklessen, of vraag een proefles!

 

Loop binnen en laat je informeren over de mogelijkheden. De koffie, thee en limonade staan op 9 juni vanaf 11.00 uur klaar in het clubgebouw van Muziekvereniging Fanfare Wilhelmina op de Kloosterstraat 7. 

 

 

 

Inzameling rommelmarkt ten bate van de leerlingen van Fanfare Wilhelmina.

 

Het opleidingsorkest groeit gestaag, dat is fijn, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Maar dat brengt veel kosten met zich mee aan opleiding en instrumentaria. Daarom houdt Fanfare Wilhelmina periodiek een rommelmarkt. Inzameling hiervoor is elke zaterdagochtend van 11.00-12.00 uur op de Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek. De organisatie laat weten dat er veel vraag is naar: boeken, lp’s, dvd’s, lego, strijkijzers en pannen. Groot meubilair, pc’s, kleding en tassen kunnen helaas niet ingenomen worden. Klein meubilair en brocante zijn wel van harte welkom. Dus mocht u gaan opruimen denk dan even aan Fanfare Wilhelmina. Hartelijk dank daarvoor!

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Jan Rutten 024-3973614 of Jan Driessen 0629202158