twitter           facebook

Ophangen ornamenten (vrijwilligers)
  • 24 November
    Intocht Sinterklaas (F-S)

Het centrum zal schitteren tijdens de feestdagen!

In de bloedhete zomer die achter ons ligt hebben enkele vrijwilligers van Fanfare Wilhelmina bergen werk verzet. Alle sfeerornamenten die al vele jaren tijdens de feestdagen de gevels van de winkeliers verlichten zijn omgezet van gloeilampen naar prachtig twinkelende LED-verlichting. Het resultaat mag om meerdere redenen in de krant: hiermee is een enorme energie- en kostenbesparing gerealiseerd, en de uitstraling van de ornamenten is vele malen feestelijker geworden. Het zal vanaf medio november niemand ontgaan dat Groesbeek een schitterend centrum heeft!

De prachtige ornamenten zijn zowel voor bedrijven als ook voor particulieren te huur. Voor meer informatie of voor het reserveren van een ornament kan een e-mail worden gestuurd naar: info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

Ter info, hieronder de brief aan de deelnemers

Groesbeek, november 2018

Aan de deelnemers van de Sfeerverlichtingsactie van Fanfare Wilhelmina

Beste lezer,

Na overleg met de winkeliersvereniging zullen we ook dit jaar de sfeerverlichtings-ornamenten aan uw gevel bevestigen, en wel op vrijdag 16 of zaterdag 17 november a.s.

Alle ornamenten zijn in de afgelopen hete zomer omgezet naar fraai twinkelende
LED-verlichting. De forse gloeilampen zijn vervangen door sierlijke kleine lichtpuntjes waarvan er een aantal twinkelen. Extra sfeer verhogend! Wij verheugen ons nu al op het feestelijke beeld dat dit zal opleveren.
De huurprijs bedraagt € 75,-. Door het toepassen van LED-verlichting zullen de energiekosten fors lager zijn. Goed voor het milieu èn voor uw portemonnee.

Wij gaan er van uit dat de ornamenten naar tevredenheid zullen functioneren.
Aan u het verzoek om de benodigde elektra aansluitingen voor te bereiden. Wij sluiten deze graag even voor u aan om te kunnen vaststellen dat alles naar behoren werkt.
Ook wijzen wij u er volledigheidshalve op dat de bevestiging aan de muur of luifel zodanig stevig gemonteerd moet zijn dat het ornament bij een mogelijke storm niet naar beneden kan vallen. De fanfare is daarvoor niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk.

Om uniformiteit en maximale sfeer te verkrijgen in de fraaie verlichting adviseren wij u de branduren in te stellen tussen 08.00 en 23.00 uur.

Indien er onverhoopt storingen aan het ornament optreden of anderszins defecten ontstaan, verzoeken wij u een berichtje te sturen naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.
Wij zorgen dan zo spoedig mogelijk voor reparatie of vervanging.

Zonder tegenbericht worden de ornamenten op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2019
weer opgehaald. Eventuele verlengsnoeren en dergelijke dient u zelf te bewaren.
De rekening ontvangt u enige tijd na plaatsing van het ornament.

Wij wensen u goede zaken, fijne en sfeervolle feestdagen en alle goeds voor
het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

Namens de voorzitter van De Stichting Vrienden van Fanfare Wilhelmina,
Reinier Driessen Sr.

Succesvolle Muziekopleidingen Fanfare Wilhelmina

Fanfare Wilhelmina is trots op het grote aantal leerlingen. Deze muzieklessen zijn zeer succesvol wat blijkt uit het aantal geslaagden. Op bijgaande foto staan: Derk van Loon, Vince Poelen, Guus Kersten en Paul Kamps die onlangs geslaagd zijn voor hun slagwerkopleiding.

Ook dit jaar worden er projecten en muzieklessen op enkele basisscholen gegeven in samenwerking met “Beat it Muziekeducatie” en “Hafa Scool”.  Naast deze muzieklessen worden er individuele muzieklessen gegeven door vakdocenten. Wil je ook muziekles of een proefles? Wij hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor informatie over de opleidingen op www.fanfanfarewilhelminagroesbeek.nl of mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

Uitslag jubileum loterij muziekvereniging fanfare Wilhelmina

1e prijs lot nummer 03268

2e prijs lot nummer 02348

3e prijs lot nummer 01688

4e prijs lot nummer 02856

5e prijs lot nummer 00347

6e prijs lot nummer 00184

7e prijs lot nummer 02816

8e prijs lot nummer 02640

9e prijs lot nummer 04823

10e prijs lot nummer 04581

11e prijs lot nummer 04430

De prijzen zijn af te halen bij M. Fransen bel 024-3975019

Rabobank Clubkascampagne

Fanfare Wilhelmina bedankt iedereen die zijn stem op onze mooie vereniging heeft uitgebracht heel hartelijk! De heer Claus (rechts op de foto) van de Rabobank heeft een cheque overhandigd aan onze voorzitter, Miel Fransen, en onze penningmeester, Trudy Rikken. De campagne heeft €1324,64 opgebracht voor onze clubkas en daar zijn we heel blij mee.