wij zoeken....

E

en muziekvereninging kan niet zonder vrijwilligers, muzikanten en instructeurs.  Dat geldt ook voor Fanfare Wilhelmina. Onze vereniging kent een groot aantal leden en vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen. Maar dat is niet voldoende, de vereniging groeit en er is meer hulp nodig.

Op dit moment vragen wij in het bijzonder:

• Bestuursleden
    Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Voor informatie kunt u contact op nemen met Miel Fransen, telefoon 024-3975019.
  • Rommelmarkt
    Wekelijks worden oude spullen ingezameld, die vervolgens 2x per jaar via een rommelmarkt bij Wijngaard de Plack verkocht worden. Alle spullen moet uitgezocht en gesorteerd worden. Daarnaast moeten de kraampjes bemand worden met mensen die goed kunnen verkopen. Bent u hier geschikt voor, neem dan contact op met Jan Driessen 0629202158.
  • Nieuwe muzikanten die het orkest komen versterken
    Speelt u al een instrument of wilt u een intrument leren bespelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Muziek maken is ontspannend en gezellig. Vanaf dat u begint met muziek maken is het mogelijk om plaats te nemen in het leerlingenorkest, onder leiding van een deskundige dirigent.
    Kijk ook onder opleiding of neem contact op met
    Marijke Bouwman, tel: 024-3978550.
    U bent natuurlijk ook welkom op onze repetitie-avond op maandag van 19.45 uur tot 22.00 uur.
  • Slagwerkers
    Heb jij belangstelling om je als slagwerker lekker te laten gaan op één van de vele slagwerk- of percussieinstrumenten in onze gezellige, ritmische slagwerkgroep ?
    Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een repetitieavond in ons clubgebouw aan de Kloosterstraat 7 in Groesbeek.
    Slagwerk: woensdagavond vanaf 19.00 uur.

Natuurlijk kunnen wij op andere gebieden ook altijd vrijwilligers gebruiken, want vele handen maken licht werk. Dus wilt u iets betekenen voor de fanfare, neem dan contact met ons op.

Mail naar: info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl