Rommelmarkt Fanfare Wilhelmina, al meer dan 25 jaar !!!
De Stichting Vrienden van Fanfare Wilhelmina organiseert al meer dan 25 jaar met heel veel inzet en toewijding onze rommelmarkten. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze muziekvereniging, en dan kan gedacht worden aan opleidingen, instrumenten, enzovoorts.

Wekelijkse inzameling
Elke zaterdag staan onze vrijwilligers tussen 11.00 uur en 12.00 uur klaar aan de Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek om uw oude, bruikbare spullen in ontvangst te nemen.
Groot meubilair, PC's, kleding en tassen kunnen helaas niet ingenomen worden. Boeken, kleinmeubelen en brocante zijn wel van harte welkom.

Voorjaars- en najaarsrommelmarkt
Tweemaal per jaar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Jan Driessen 0629202158

Voorjaars- en najaarsrommelmarkt bij Wijngaard "De Plack"

Brocante/rommelmarkt Wijngaard “De Plack”

Tijdens elke rommelmarkt wordt een grote hoeveelheid spullen voor u uitgestald. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het kijkgeld bedraagt € 2,00 per persoon.

Heel graag tot ziens bij onze rommelmarkten !!